#samenvoorduurzaam | Voor het verduurzamen van uw woning.

035 – 53 378 39

Diensten

#samenvoorduurzaam ondersteunt huizenbezitters voor het verduurzamen van hun woning, waardoor het voor u eenvoudiger én financieel aantrekkelijker wordt om energie te gaan besparen. Daarbij zijn wij ook uw betrouwbare installateur van duurzame installaties en zorgen wij voor de nodige onderhoud aan uw installaties.

Wilt u weten welke installatie(s) voor u de beste keuze is?

Doe de energie check of ontdek waar u energie kunt besparen in en rondom uw woning.

Verduurzamen

– Energie advies
– Energieplan maatwerk
– Warmteverlies berekening
– Energielabel

Besparen

– WTW doucheriool
– WTW via mechanische ventilatie
– Grijs water installatie
– Zonnestroom opslag
– Slimme apparatuur
– Groen dak

Verwarmen

Warmtepomp lucht water
Warmtepomp water water
Warmtepomp boiler
Ventilatiewarmtepomp
– Solar freezer
– Pellet of houtkachel
– CV ketel
– Vloerverwarming
Convectoren
– Elektrische radiatoren / convectoren

Onderzoek en advies

Energie advies

Op basis van een afspraak op locatie worden de mogelijkheden besproken, uit bestaande rapportages wordt een duurzame installatie berekend en in offerte aangeboden

Als we te maken hebben met een niet al te oude woning dan kunnen we op basis van de bestaande tekeningen en berekeningen een duurzame installatie aanbieden in offerte vorm.

De kosten hiervan kunnen variëren en hebben te maken met het aantal aangeleverde documenten, vierkante meters gebouw en de verschillende producten in de installatie die gewenst zijn.

Energieplan maatwerk

Gebouwopname en berekening, isolatie en installatie advies komt hieruit. Op basis hiervan wordt de duurzame installatie bepaald en als totaal offerte aangeboden (aantal verschillende producten en mogelijkheden in overleg).

1) We komen langs op locatie om de verschillende mogelijkheden te bespreken waarna er een afspraak wordt ingepland om het gebouw in te meten en te berekenen.
Hieruit zal isolatie en installatie advies naar voren komen, daarnaast ook het benodigd vermogen op basis van een warmteverlies berekening waaruit 1 of meerdere installaties in offerte vorm worden aangeboden.

2) We komen langs op locatie om de verschillende mogelijkheden te bespreken waarna er een afspraak wordt ingepland om het gebouw in te meten en te berekenen. Hieruit zal isolatie en installatie advies naar voren komen en dit zal worden besproken. Op basis van de wensen wordt een offerte aangeboden voor zowel het na isoleren van verschillende onderdelen als het installeren van de duurzame installatie.

3) Naast het maatwerk van isolatie en installatie advies, en het installeren ervan, kunnen wij projectbegeleiding aanbieden van begin tot eind om te zorgen dat isolatie en installatie juist worden uitgevoerd.

Warmteverliesberekening

Er wordt een uitgebreide gebouwopname gedaan in combinatie met de toe te passen installatie, hieruit wordt het warmteverlies van het gebouw bepaald.

1) Een warmteverliesberekening kan nodig zijn om het vermogen van een type verwarmer te bepalen of het benodigd vermogen per ruimte. Wij komen langs op locatie om een gebouwopname te doen en de berekening wordt per ruimte en in totaal uitgevoerd. De kosten kunnen variëren en hebben te maken met de leeftijd van het gebouw en het aantal vierkante meters.

2) Op basis van huidige tekeningen en berekeningen wordt de warmteverlies berekening uitgevoerd en aangeboden per ruimte en in zijn totaal.
De kosten kunnen variëren en hebben te maken met de leeftijd van het gebouw, het aantal vierkante meters en aangeleverde documentatie.

Energielabel

Een energielabel is verplicht bij de verkoop van een woning en geeft inzicht hoe energiezuinig een woning is.

1) Op basis van de bestaande rapportage wordt het energielabel aangevraagd.

2) Er wordt een gebouwopname gedaan waarna het energielabel wordt aangevraagd.

Wij helpen u verduurzamen