#samenvoorduuurzaam | Voor het verduurzamen van uw woning.

035 – 53 378 39

Advies nodig over slimme financiering? #samenvoorduurzaam
16399
page-template-default,page,page-id-16399,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Advies nodig over slimme financiering?

Het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand levert op termijn geld op, maar eerst moet u het nodige investeren. Dat kan flink in de papieren lopen. Daarom is het verstandig goed na te denken hoe u uw plannen gaat financieren. Er zijn allerlei mogelijkheden:

  • Goedkope duurzaamheidsleningen.
  • Uw hypotheek verhogen.
  • Teruggave BTW afgifte.
  • Eigen spaargeld gebruiken.

Wij denken graag met u mee!

Hoeveel geld heeft u nodig om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen en wat levert het u uiteindelijk op? Hoe lang duurt het voor u uw investering heeft terugverdiend? Wij brengen het allemaal voor u in kaart en denken graag met u mee over de beste manier om uw plannen te bekostigen.

Onze partner de Financiële Huysarts is helemaal thuis in de wereld van fiscale regelingen. De Financiële Huysarts weet precies waar u op moet letten bij het aanvragen van een lening en zorgt ervoor dat u uw financiën goed geregeld zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de financiële mogelijkheden om uw huis of bedrijfspand te verduurzamen? Neem dan gerust contact met ons op!
Bel 035 – 53 378 39 of mail info@samen-voor-duurzaam.nl