#samenvoorduurzaam | Voor het verduurzamen van uw woning.

035 – 53 378 39

Reviews

UITSTEKEND
8 recensies op
Theo Goumans
Theo Goumans
23/02/2022
Met kennis van zaken, Betrouwbaar, Professioneel, Gedreven, Oplossings gericht, en plezierig om mee samen te werken... Met de adviezen van #samenvoorduurzaam (lees:Jordi Kupers) hebben we bij het betrekken van onze woning, nu ruim anderhalf jaar geleden, een totaal oplossing uitgewerkt waardoor we (zonder gasaansluiting) een zeer plezierig wooncomfort hebben bereikt. Een aanrader....
Rik van den Eijnden
Rik van den Eijnden
04/02/2022
Jordi is een vakman. Hij heeft ons vanaf de beginfase van onze verbouwing geadviseerd over de mogelijkheden en alles meer dan waar gemaakt tijdens de realisatie. Petje af. Een echte aanrader.
Jedidja Van Kommer
Jedidja Van Kommer
02/02/2022
Klantvriendelijk , betrouwbaar en komt zijn afspraken na ! Blij dat ik Jordi gevonden heb ! Vakwerk ! En ook nog een gezellige babbel zeer tevreden klant !
José Javier Cabrera y Charro
José Javier Cabrera y Charro
25/01/2022
Bij Jordi/Samen voor Duurzaam ben je in handen van een vriendelijke en professionele vakman. Hij heeft verstand van wat hij doet, geeft oprecht advies en werkt het netjes af. Ook een aardige en beleefde vent om in huis te hebben. En achteraf, geen verrassingen op de factuur. Wat ons betreft echt een aanrader.
Erica de HAAN
Erica de HAAN
18/01/2022
Bij een complete verbouwing was Jordi de enige onderaannemer die al zijn afspraken op tijd na kwam. Wij zijn goed geadviseerd en hebben een warmtepomp en zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Alles werkt super! Wij kunnen samenvoorduurzaam dan ook zeker aanbevelen.
Dion van lingen
Dion van lingen
23/11/2021
Een partij die met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Heel fijn!
Gijs Louwrier
Gijs Louwrier
06/11/2021
Advies, prijs, kwaliteit is goed. Denkt mee en werkt netjes.
Pieter Timans
Pieter Timans
06/11/2021
Van het gas af gegaan met #Samenvoorduurzaam. Verstand van zaken en mijn verwarmingssysteem aangepast met vloerverwarming en een warmtepomp. Duidelijk en alles in een week geregeld. Absoluut een aanrader.

Meer ontdekken over ons?