#samenvoorduurzaam | Voor het verduurzamen van uw woning.

035 – 53 378 39

Reviews

UITSTEKEND
15 recensies op
guy Li
guy Li
28/01/2024
Niet 'zomaar' een zonnepanelen-expert. Een kundige adviseur die met je meedenkt over diverse onderwerpen in-en-om-de woning. Onderscheidend vermogen? communicatief sterk, komt zijn afspraken gewoon na en is altijd bereid tijd voor je vrij te maken. Daarnaast heeft hij een netwerk van professionals die hier al diverse opdrachten hebben uitgevoerd. Kortom, hier spreekt een meer dan tevreden klant.
Tim Linden
Tim Linden
23/01/2024
Mooi systeem gebouwd met deze topper. Hij gaat voor de lange termijn het beste uit je systeem halen, stapsgewijs inregelen tot alles goed staat (in het geval van mijn systeem althans) Ipv zet maar aan succes ermee. En nu werkte er iets niet helemaal goed en wordt dat perfect aangepast. Wij zijn er heel blij mee. Ik kan hem zeker aanbevelen.
Nadia Gieskens
Nadia Gieskens
14/01/2024
Goed geholpen door Jordi. Vloerverwarming en leidingwerk laten doen. Fijne communicatie, netjes werk geleverd. Zeer bekwame en keurige mannen. Heel blij mee.
jan brugman
jan brugman
04/12/2023
Jordi Kupers met zijn bedrijf Kupers Techniek heeft de roeivereniging Cornelis Tromp in Hilversum bijgestaan in de realisatie van een verduurzamingsproject, die ondermeer bestond uit de installatie van 2 Airco's, een warmtepomp, 3 warmtecollectoren en 70 zonnepanelen. Een groot project dus. Niet alleen werd deze apparatuur keurig en conform afspraak geïnstalleerd, maar Jordi was instrumenteel in de ontwikkeling van de plannen en heeft ons bijzonder goed geadviseerd. Een meedenker die kop en schouder boven andere energieadviseurs uitsteekt die alleen snel wat willen leveren, maar niet echt meedenken in de specifieke behoeften van een vereniging als de onze. Voorts bestelden wij de apparatuur in december 2022 en vond installatie plaats in september 2023 zonder dat wij met prijsverhogingen werden geconfronteerd!
paul voorbraak
paul voorbraak
14/11/2023
97 zonnepanelen verder op ons dak op een onmogelijke dynamische manier gelegd, niemand anders had dit voor ons bedrijf kunnend doen behalve dit team. Echt een prachtige prestatie👍
Pascal Kuiper
Pascal Kuiper
14/11/2023
Jordi heeft ons goed geholpen met de verduurzaming van onze woning. Wij zijn er tot met de dag van vandaag nog hartstikke blij mee. Goede service en heeft verstand van zaken.
Pieter Jonkers
Pieter Jonkers
11/07/2023
Ik kan Jordi aan iedereen aanbevelen. Jordi heeft bij ons zonnepanelen en een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Hij werkt hard en netjes tegen een eerlijke prijs en komt zijn afspraken na. Hij neemt uitgebreid de tijd om uit te leggen hoe alles werkt en is prettig in de omgang. Niets op aan te merken!
maartenvanmens
maartenvanmens
03/09/2022
prettig contact, vakbekwame installateur, altijd bereid om advies te geven. Mijn warmtepomp werd door hen geleverd en netjes geinstalleerd in ingesteld.
Theo Goumans
Theo Goumans
23/02/2022
Met kennis van zaken, Betrouwbaar, Professioneel, Gedreven, Oplossings gericht, en plezierig om mee samen te werken... Met de adviezen van #samenvoorduurzaam (lees:Jordi Kupers) hebben we bij het betrekken van onze woning, nu ruim anderhalf jaar geleden, een totaal oplossing uitgewerkt waardoor we (zonder gasaansluiting) een zeer plezierig wooncomfort hebben bereikt. Een aanrader....
Rik van den Eijnden
Rik van den Eijnden
04/02/2022
Jordi is een vakman. Hij heeft ons vanaf de beginfase van onze verbouwing geadviseerd over de mogelijkheden en alles meer dan waar gemaakt tijdens de realisatie. Petje af. Een echte aanrader.

Meer ontdekken over ons?