#samenvoorduurzaam | Voor het verduurzamen van uw woning.

035 – 53 378 39

Service & onderhoud

Jaarlijkse inspectie kan een hoop narigheid voorkomen! Als je lang plezier van een installatie wil hebben, adviseren wij om deze jaarlijks te laten inspecteren. Net als de CV ketel, hebben duurzame installatie de nodige zorg nodig om goed te blijven presteren.

Service zonneboiler

Zonneboiler

Een zonneboiler is een systeem dat energie opwekt en opslaat in de vaak bijbehorende boiler of buffer. De vloeistoffen en bijbehorende regeling hebben hierbij controle en onderhoud nodig om voor een hoog rendement en levensduur te zorgen.

Laat daarom de vloeistoffen meten en het systeem controleren zodat het systeem met goed rendement blijft functioneren.

Pelletkachel/ketel

De pelletketel of kachel zorgt voor warmte en warm water, deze werkt op de verbranding van hout en houtsnippers of pellets. Een schoon toestel is daarbij van belang voor een goede verbranding en rendement.

Service pelletkachel
Service CV

CV ketel

De CV ketel is een toestel dat dagelijks voor je aan het werk is met veel verschillende onderdelen. Onderhoud voorkomt storingen en zorg voor een goede verbranding in een schoon toestel.

WTW ventilatie systeem

De WTW installatie voor de ventilatie is van groot belang voor een goed binnenklimaat. Het toestel zorgt voor weinig warmteverlies bij ventilatie en de filters voor een schone lucht. Een controle voor een goede werking en onderhoud is dan ook aan te raden voor een prettig woon of werkomgeving.

Service WTW

Warmtepomp

De warmtepomp draagt zorg voor verwarming, koeling en warm water en werkt met een hoog rendement. De energie wordt uit de lucht, water, grond of bodem gehaald. Er zijn verschillende type warmtepompen en voor een optimale werking en rendement is onderhoud belangrijk.

Energiesysteem op maat

Het kan zijn dan er verschillende van de bovenstaande producten bij u zijn geïnstalleerd of gecombineerd. Hiervoor maken wij een onderhoudscontract op maat dat aansluit bij uw energiesysteem.

Opmaat